Mijn tools voor affiliate marketing & business

Ik zeg altijd “tools zijn maar tools” toch zijn ze erg handig bij het bouwen van een winstgevende succesvolle online business als de basis voor jouw leven in vrijheid. Hieronder vind je een overzicht van de tools die ik gebruik om mijn websites en business te laten groeien.

Cloud86

Met snelle webhosting leg je de basis voor het succes van jouw online business. Daarom is Cloud86 de plek waar ik mijn grootste websites host, ze zijn uitgeroepen tot de snelste hosting van 2023 en de servers staan in Groningen, perfect dus als je een Nederlandse doelgroep hebt.

Astra Pro

Er zijn heel veel Wordpress thema’s geschikt voor het maken van een niche website, maar er zijn er slechts enkele die zo flexibel zijn als Astra Pro, maar wel uitgebreide mogelijkheden bieden om jouw perfecte website te maken.

Begin gratis en update later als je meer functies nodig hebt, beter kan het niet.

Flyingpress

Een snelle webhosting is één ding, maar afhankelijk van jouw website, het Wordpress thema en de hoeveelheid plugins kan je website alsnog langzaam laden. Los dit eenvoudig op met Flyingpress en vlieg al je concurrentie in laadtijd voorbij.

Mangools

SEO is misschien wel moeilijker dan ooit, maar je tools hoeven dat niet te zijn. Doe je keyword research, bespioneer je concurrentie en analyseer de SERPS eenvoudig met Mangools. Misschien wel de meest uitgebreide, beginners vriendelijke SEO tool van dit moment.

Lowfruits.io

Geef je website een vliegende start in Google met low-competition keywords, precies het soort keywords dat je eenvoudig kunt vinden met Lowfruits.io. Vereenvoudig je keyword research en maak je website klaar voor de top van Google.

Je kunt kiezen tussen credits of een abonnement, dus je bepaalt zelf je budget.

Mailerlite

E-mailmarketing is de manier om jouw website future proof te maken en een directe relatie met jouw bezoekers op te bouwen. Starten met Mailerlite is niet alleen gratis, maar de templates of block-builder maken het ook onwijs makkelijk om je eerste nieuwsbrief te versturen.

Brain.fm logo

Brain.fm

In een wereld met zoveel afleiding en een leven wat zelfs tijdens Monk Mode nooit perfect in balans is kan het lastig zijn om altijd genoeg focus te hebben. Muziek helpt soms maar niet altijd en Brain.fm lost dit op. Één van de beste investeringen die ik ooit heb gedaan.

Beehiiv

Wil je serieus aan de slag met e-mailmarketing? Ga dan een stap verder dan het sturen van nieuwsbrieven met Beehiiv en bouw een complete community op van mensen die interesse hebben in wat jij te vertellen hebt!

The Huddle

Je eigen cursus maken, op een eenvoudig en Nederlands platform, met uitgebreide mogelijkheden (waaronder AI) en de mogelijkheid om je klanten via iDeal of Bancontact te laten betalen? Welkom bij The Huddle! Start gratis en upgrade je abonnement wanneer je groeit.