|

De mindset om te winnen met affiliate marketing

De mindset om te winnen met affiliate marketing

Het is allang geen geheim meer dat affiliate marketing één van de meest toegankelijke manieren is van online geld verdienen en passief inkomen. Je hebt geen grote investeringen nodig vooraf en vrijwel iedereen kan starten met een eenvoudige website en het schrijven van content.

Maar het is ook geen geheim dat er maar weinig mensen zijn die zoveel geld verdienen dat ze ervan kunnen leven. Een veel groter deel verdient helemaal nooit wat omdat ze niet snel rijk kunnen worden en een deel verdient wel wat geld, maar niet genoeg om van te leven.

Het heeft mij 7 jaar gekost voor ik zoveel geld ging verdienen dat ik er van kon gaan leven, dat ik mijn baan op kon zeggen en nu als digital nomad de wereld rondreis. In die 7 jaar was ik steeds op zoek naar de oplossing, waarom lukte het niet?

Was het onderwerp verkeerd, was mijn kennis niet goed genoeg?

Uiteindelijk was het niet de niche en ook niet mijn kennis van seo en online marketing die het verschil maakte. De grote valkuil was mindset.

Mindset is de game changer om te winnen met affiliate marketing!

Als het erop aankomt is dit natuurlijk geen nieuws, diep van binnen weten we allemaal wel dat je mindset verantwoordelijk is voor hoever je komt in het leven. Of tenminste voor een groot deel hiervan.

Zoals vaker is het de mindset die je nodig hebt om te winnen met affiliate marketing vergelijkbaar met de mindset die je als top-atleet nodig hebt om een marathon in recordtijd te lopen. Te beginnen met het geloof in jezelf dat JIJ DIT KAN.

Hoe het met je huidige mindset gesteld is kun je testen met de volgende stelling:

“Het is mogelijk om meer dan €10.000 per maand te verdienen, in (semi) passief inkomen zonder 80-urige werkweken en ik kan dat.”

Wat is jouw reactie als je dit leest? Denk je van ja, dat klopt het is mogelijk en ik kan dat! Of moet je er om lachen en denk je dat het de grap van het jaar is?

In het laatste geval is er nog het eea te winnen op het gebied van de mindset die je nodig hebt voor affiliate marketing. Het getal is niet willekeurig gekozen, €10.000 is voor de meeste mensen een onvoorstelbaar groot bedrag om in 1 maand te verdienen en daarmee is het een 10X goal zoals Grant Cardone dat noemt.

Uiteindelijk is het verschil tussen €1000 commissie en €10.000 commissie ook minder groot dan je denkt. Zeker als je bedenkt dat geld verdienen met affiliate marketing schaalbaar is en je gebruikmaakt van het compounding effect.

Dus of je nu net begint met een nieuwe website, of werkt aan een bestaande website die meer geld op moet gaan leveren. Met de mindset om te winnen is een inkomen van €10.000 per maand in beide gevallen mogelijk.

Het veranderen en ontwikkelen van je mindset is niet eenvoudig, vaak zijn er diepgewortelde patronen, gedachten en mentale blokkades die je tegenhouden om al je dromen waar te maken. Door hier bewust van te zijn heb je de eerste stap gezet en is het nu aan jou om je mindset zo te ontwikkelen dat je alles in het leven kunt waarmaken!

Een aantal resources die mij geholpen hebben om mijn mindset te verbeteren:

The 10X Rule – Grant Cardone
Think and Grow Rich – Napoleon Hill (Of de Nederlandse vertaling: Think and Grow Rich – Michael Pilarczyk)
You are a Badass – Jen Sincero
Master Your Mindset – Michael Pilarczyk (Zijn Instagram account is ook erg waardevol)
Het delen van mijn doelen, al zijn de meningen over het succces hiervan verdeeld