Content creator of consumer, wat kies jij in 2024?

Content creator of consumer, wat kies jij in 2024?

We leven in de gouden eeuw van content creatie, niet alleen zijn er meer platformen dan ooit, met elkaar brengen we ook steeds meer tijd door op of achter een beeldscherm. Iets wat met de komst van AR/VR, zoals Apple Vision Pro, alleen nog maar meer gaat worden.

Met het einde van januari in zicht is het daarom ook tijd om kleur te bekennen. Wordt 2024 voor jou een jaar van content creatie, waarbij je de tijd die je achter een scherm doorbrengt gebruikt om een online business te bouwen.

Of wordt het opnieuw een jaar van consumeren, het lezen van blogs zoals deze, het kijken van eindeloze tiktok video’s en Instagram reels. Allemaal van mensen die een andere keuze gemaakt hebben dan jij en wel de onbeperkte mogelijkheden zijn gaan inzetten om een online bedrijf op te zetten en daarmee de basis te leggen voor hun droomleven.

Er is geen goed of fout…

Ik ben hier niet om jou te vertellen wat goed en fout is in het leven, je maakt jouw eigen keuzes op basis van wat jij goed of fout vindt.

Toch is er maar één keuze die ervoor zorgt dat je in 2025 een compleet ander leven hebt. Dat je dagdromen niet alleen maar dromen zijn, maar dat elke dag zaterdag is en je nooit meer hoeft te wachten tot het weekend om te doen wat jij leuk vindt.

Op het moment dat ik dit schrijf zijn er nog 49 weken te gaan tot de volgende jaarwisseling, dat betekent dat je tussen de 50 en 100 artikelen kan schrijven voor jouw nieuwe affiliate website. En afhankelijk van je niche geeft dat je voldoende topical authority om andere websites, die nu geld verdienen, te verslaan.

Maar…

Dat betekent wel dat het NU tijd is om actie te ondernemen, de klok tikt, voor je het weet is het alweer oktober en is er weer niets veranderd. Voor je het weet staan we weer met oliebollen en champagne naar de klok te kijken, om het in het nieuwe jaar echt anders te gaan doen.

Ben jij klaar voor actie?

Dan zijn er 3 stappen die je nu kunt zetten om jouw eigen succesvolle online business te bouwen:

  1. Begin met het kiezen van een niche voor jouw website
  2. Registreer je domeinnaam
  3. Ga aan de slag met het maken van de beste content, eventueel met hulp van een affiliate marketing cursus