Affiliate Marketing Revolutie Kopen: Pas op voor je investeert!

Affiliate Marketing Revolutie is de bekende affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard. Het is voor heel veel mensen de start van hun reis naar online geld verdienen met affiliate marketing en de prijs van 47 euro is erg laag in vergelijking met andere cursussen.

Zelf heb ik de AMR ook aangeraden aan een vriend van mij, die zonder online marketing kennis, ook wilde beginnen met een eigen affiliate website. Dit was het moment dat ik leerde dat de grote hoeveelheid positieve reviews in Google niet echt representatief is. Al deze reviews prijzen de Affiliate Marketing Revolutie de hemel in omdat zij geld krijgen voor elke sale.

In werkelijkheid is de cursus inhoudelijk minder sterk dan het lijkt en is het vooral oppassen bij de aankoop van de cursus. Daarom in dit artikel de waarheid over deze affiliate marketing cursus en antwoord op de vraag of de Affiliate Marketing Revolutie kopen een goede keuze is.

[affiliatable id=’175430′]

TLDR; Affiliate Marketing Revolutie 5.0 review in het kort

  • Affiliate Marketing Revolutie 5.0 is een goede affiliate marketing cursus voor beginners, ook bruikbaar zonder technische kennis.
  • Met een prijs van 47 euro de goedkoopste affiliate marketing cursus.
  • Een compleet en eerlijk verhaal over de stappen die je moet volgen en hoe snel je geld gaat verdienen.
  • Niet geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben met online marketing.
  • Een groot deel van de cursus gaat over de upsells en is dus nutteloos als je die niet gekocht hebt.

Waarom Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Succesvol online geld verdienen zonder voorkennis van online marketing, dat is de beste reden om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen. Het is één van de weinige Nederlandse affiliate marketing cursussen en in elk geval de goedkoopste. Het taalgebruik is laagdrempelig en mindset is een belangrijk onderdeel van de cursus, noodzakelijk voor succes.

Voordelen van de Affiliate Marketing Revolutie

  • Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal zonder technische termen.
  • Mindset is een onderdeel van de cursus, er zijn teveel guru’s die je succes beloven en de mindset achterwege laten.
  • Met 47 euro is het de goedkoopste Nederlandse affiliate marketing cursus.
  • Je krijgt toegang tot een actief forum met deelnemers.

Affiliate Marketing Revolutie kopen, het grote nadeel

Tot zover lijkt alles geweldig en dit is ook het deel waarop de meeste reviews blijven hangen. Omdat zij geen belang hebben bij eerlijke informatie, maar bij zoveel mogelijk sales voor deze cursus. Iedere verkoop levert tenminste 27 euro commissie op voor de schrijver van de review.

Het grote nadeel wordt meestal achterwege gelaten. Dus je zal niet snel lezen dat de Affiliate Marketing Revolutie kopen bestaat uit opdringerige dure upsells, van een niveau waar zelfs Ryanair nog wat van kan leren. Niet alleen zijn deze upsells duur, maar ze zijn ook overbodig, er zijn beter alternatieven voor het opgedwongen Marketheme abonnement.

Als je ongeschonden langs de upsells bent gekomen krijg je toegang tot de cursus en dan kom je erachter dan ruim 50% van de cursus gaat over hoe je Marketheme, de dure upsell, moet gebruiken.

Dus als je gekozen hebt voor je eigen Wordpress hosting en thema, dan heb je ineens niets meer aan de helft van de cursus. If you pay peanuts, you get monkeys is wel erg van toepassing op de Affiliate Marketing Revolutie. Voor de 47 peanuts krijg je uiteindelijk maar een halve cursus, waarvan je de meeste informatie tegenwoordig ook gratis kunt vinden in een handleiding beginnen met affiliate marketing.

Affiliate Marketing Revolutie 5.0 kopen, wat kost het?

De Affiliate Marketing Revolutie 5.0 kost eenmalig 47 euro. Dit is de prijs voor de cursus, zonder de dure (overbodige) upsells die gedaan worden tijdens het aankoopproces. De dreigende prijsverhoging op de landingspagina is nep, de prijs is altijd 47 euro.

Is de internet succes gids betrouwbaar?

Is de Internet Succes Gids betrouwbaar? Een vraag die met ja en nee beantwoord kan worden. Je krijgt daadwerkelijk toegang tot de cursus en de informatie in de cursus sluit aan bij wat er beloofd wordt. Tot zover de ja, internet succes gids is betrouwbaar.

Maar er is ook nee, de internet succes gids is niet betrouwbaar. Dat begint al met de “koop nu want anders wordt het duur” truc op de landingspagina, een oude manier om de conversie te verhogen, die toch wel veel weg heeft van oplichting want het is een leugen. De prijs is en blijft altijd 47 euro, ongeacht hoe vaak die teller opnieuw begint te lopen.

Daar komt bij dat je nergens gewaarschuwd wordt dat je verplicht bent om het dure Marketheme abonnement te kopen als je de cursus volledig wil kunnen gebruiken. Doe je dit niet dan is de helft van de cursus onbruikbaar.

Er wordt ook een 14 dagen geld-terug-garantie beloofd, maar op Trustpilot stapelen de reviews over geld wat niet terugbetaald wordt, of alleen met heel veel moeite, zich inmiddels op.

Dus is de Internet Succes Gids betrouwbaar? Als je genoegen neemt met een halve cursus voor 47 euro, dan is het betrouwbaar. Als je verwacht dat alle beloften die door de Internet Succes Gids gedaan worden, over de Affiliate Marketing Revolutie, dan is de conclusie dat het niet betrouwbaar is.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

De vervolgvraag is dan, is Jacko Meijaard betrouwbaar? Jacko is de eigenaar van de Internet Succes Gids en de maker van de Affiliate Marketing Revolutie cursus. Veel mensen zullen hem kennen van dit artikel in het AD. Hij komt over als een eenvoudige sympathieke man die een andere manier heeft gevonden om geld te verdienen zonder je leven te verspillen op kantoor.

Het lijkt sympathiek en hij doet geen extreem ongeloofwaardige beloftes zoals veel andere “snel geld verdienen” guru’s doen. Dus dat komt betrouwbaar over.

Maar de waarheid is dat hij verantwoordelijk is voor de Internet Succes Gids, waarvan de conclusie hierboven is dat het niet 100% betrouwbaar is vanwege de gebrekkige informatie vooraf en oplichtingstrucs om jou sneller te laten kopen. Voeg daar de ervaring uit dit artikel aan toe en de conclusie is ook hier dat Jacko Meijaard niet 100% betrouwbaar is.

⚠️ Pas op voor Marketheme ⚠️

⚠️ het is tijd voor een grote waarschuwing om op te passen voor de dwingende Marketheme upsell als onderdeel van de affiliate cursus. Het is een basis Wordpress thema, verkocht inclusief hosting voor een prijs van 67 euro per maand! Dat is ruim 800 euro per maand terwijl je ook kunt beginnen met een gratis Wordpress thema en Cloud86 hosting van 43 euro per jaar!

Als je meegaat in de upsell van Marketheme kun je wel de volledige cursus gebruiken, maar je betaalt ook ruim 750 euro per jaar teveel voor jouw nieuwe affiliate website. Dat is 750 euro die je eerst terug moet verdienen, voor je zelf geld gaat verdienen met affiliate marketing.

Daar komt nog bij dat Marketheme gebruik maakt van eigen specifieke code, je bent dus een hoop functionaliteit van je website kwijt als je later besluit om over te stappen op een ander Wordpress theme.

Het enige voordeel van kiezen voor Marketheme is dat je de volledige Affiliate Marketing Revolutie cursus kunt gebruiken en dat je op het forum Nederlandstalige ondersteuning krijgt bij het gebruiken van Marketheme. Al kun je voor die Nederlandse ondersteuning ook terecht bij het Affiliate Held thema, en dat is flink goedkoper.

Marketheme vs Astra Pro + Elementor

Voor mijn eigen portfolio maak ik gebruik van Astra Pro + Elementor, in combinatie met eigen webhosting. Hieronder zie je het prijsverschil tussen deze opties.
[affiliatable id=’175434′]

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt?

Als je serieus wil starten met affiliate marketing, de dwingende upsells kunt weerstaan en beter werkt met een gestructureerde cursus, dan met een gratis handleiding. Dan is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt voor jou. De voordelen van de cursus leveren dan genoeg waarde om de 47 euro investering te kunnen verantwoorden.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie ongeschikt?

Heb je al enige ervaring met online marketing, ben je gevoellig voor upsells, zit je krap bij kas of heb je zelfs al een begin gemaakt met je eigen blog? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie zonde van het geld.

De meeste informatie uit de cursus kun je gratis online vinden, in een handleiding affiliate marketing, en als je al voorkennis hebt dan is de inhoud van de cursus meer een herhaling van wat je al weet.

Conclusie, Affiliate Marketing Revolutie kopen of niet?

Ben je nieuw in de wereld van online marketing en wil je op een laagdrempelige manier, stap voor stap, leren hoe je online geld verdient met affiliate marketing? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie kopen een prima keuze, waarbij het belangrijk is dat je het houdt bij de cursus zelf.

De upsells zijn zonde van het geld en Marketheme is onnodig duur voor starters met affiliate marketing. Het affiliate held thema is een beter alternatief en met 47 euro eenmalige betaling een stuk voordeliger.

Ben je bereid om iets meer geld te investeren in een cursus? Blijf dan weg van de Affiliate Marketing Revolutie en bekijk hier de beste affiliate marketing cursus voor beginners.