Affiliate marketing: De beste manier van online geld te verdienen, volgens chatGPT!

Voor ik begin over de inhoud, eerst een kleine disclaimer… Zelf verdien ik een volledig inkomen met mijn affiliate marketing portfolio, waarmee ik de vrijheid heb om al mijn dromen waar te maken en de wereld over te reizen.

Dus ik ben waarschijnlijk sterk bevooroordeeld.

Maar! Dat neemt niet weg dat ook chatGPT met affiliate marketing als oplossing komt wanneer je snel online geld wil verdienen. Hoe dat zit lees je hieronder, of bekijk de video voor het volledige verhaal.

Online geld verdienen met affiliate marketing volgens chatGPT

Het verhaal is dat een Twitter gebruiker aan chatGPT de vraag heeft gesteld om 100 dollar te investeren en daarmee zo snel mogelijk veel geld te verdienen, zonder handmatig werk te verrichten.

Het antwoord van chatGPT was om een affiliate website te beginnen over eco-friendly gadgets, waarbij die 100 dollar gebruikt werd voor een domeinnaam, webhosting, en een deel voor advertentiebudget op Facebook of Instagram.

In het vervolg kwam een gedetailleerd plan om een domeinnaam te verzinnen, de website te bouwen, een logo te maken, en het aanmelden bij een affiliate netwerk. In de onderstaande video kun je meer zien over hoe chatGPT gebruikt werd om deze affiliate website te maken.

I Asked ChatGPT To Make Me As Much Money As Possible

Hoe realistisch is dit voorbeeld?

Als je de video hebt bekeken dan kom je erachter dat er weinig bekend is over de affiliate commissie die deze website opgebracht heeft. Het snelle geld verdienen zat voornamelijk in geld dat investeerders betaalden voor een aandeel in die website. Daarmee valt er een groot vraagteken te zetten bij hoe realistisch dit voorbeeld is.

Geld dat je krijgt van investeerders is bedoeld om jouw website, of bedrijf, verder te laten groeien. Het is dus geen winst en geen geld dat je zomaar mag houden.

Het is ook geen geld wat verdient wordt door de website die je met chatGPT gemaakt hebt, het kan dus best zo zijn dat de website zelf helemaal geen affiliate commissie verdiend heeft en dan is het dus ook niet snel rijk worden.

Een leuk experiment, werkt vast goed als je al een groot bereik hebt op Twitter of andere social media, maar het is absoluut geen voorbeeld van echt online geld verdienen met affiliate marketing.

Kun je snel rijk worden met affiliate marketing?

Ja, als je de juiste stappen zet, een bewezen plan volgt en een beetje geluk hebt dan kun je snel rijk worden, of in elk geval veel geld verdienen, met affiliate marketing. Het geluk zit dan vooral in het vinden van keywords met weinig concurrentie en een hoog zoekvolume. Met bij voorkeur ook nog een duur product zodat je veel commissie krijgt.

Lowfruits kan je helpen bij het vinden van deze lucky keywords, of lees het boek “De gouden keyword research formule” en leer hoe je snel winstgevende keywords vindt.

De andere manier is website flipping, waarbij je een draaiende affiliate website maakt en deze te koop aanbied. Dit werkt voornamelijk voor Engelstalige websites, omdat het aantal potentiële kopers daarmee veel groter is. Ook hierbij is een dosis geluk nodig om iemand te vinden die veel geld voor jouw website over heeft.

Website flipping is populair, maar levert je geen langdurig passief inkomen op. Je moet steeds weer opnieuw aan de slag om een nieuwe website vanaf 0 op te bouwen om die daarna te verkopen.

In dit artikel lees je hoe snel rijk worden met affiliate marketing werkt op een manier die wel een duurzaam passief inkomen oplevert. Of vergeet het snel rijk worden en start met de handleiding beginnen met affiliate marketing.

In 12 weken naar een winstgevende website

Heb je al een affiliate website en wil je deze met een bewezen plan opbouwen tot een winstgevende website, met meer inkomen dan je ooit hebt durven dromen? Start dan vandaag nog met de 12 Week Affiliate cursus en leer in 24 praktisch toepasbare lessen hoe je nog meer geld kunt verdienen met jouw website!

In de cursus krijg je 12 weken lang 2 lessen per week toegestuurd, die je direct praktisch kunt toepassen op jouw website. Zo zie je sneller resultaat van je werk en kun je sneller genieten van jouw nieuwe rijkdom.

Bekijk de 12 Week Affiliate cursus