Affiliate coaching, bereik nog meer succes met jouw affiliate website

Ben je net gestart en heb je vragen over jouw affiliate website, of wil je nog meer succes en geld verdienen?

Tijdens affiliate coaching kijken we samen naar jouw website, deel ik je mijn inzichten op basis van 10+ jaar ervaring en kun je aan de slag met frisse ideeën weer werken aan jouw winstgevende affiliate website!

✅ 1 uur persoonlijke begeleiding en tijd voor al jouw vragen
✅ Inzichten en advies op basis van 10+ jaar ervaring
✅ Een actiepunten lijst om direct mee aan de slag te gaan

Op dit moment bied ik geen affiliate coaching aan, alle informatie om een succesvolle online business te bouwen vind je hier of in de nieuwsbrief.


Jouw affiliate coach, even voorstellen

Hi ik ben Wesley en ik werk al sinds 2013 met affiliate marketing. Ben officieel SEO specialist, maar ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar nadere manieren van geld verdienen.

In de afgelopen jaren heb ik veel opties geprobeerd, 0.a. dropshipping en freelance werk, maar steeds kwam ik weer terug bij Affiliate Marketing.

Sinds 2021 werk ik alleen nog maar aan mijn affiliate portfolio en inmiddels verdien ik gemiddeld €10.000 per maand aan affiliate commissie.

Dankzij dit inkomen kan ik de wereld rondreizen als Digital Nomad en is het ook tijd om mijn kennis te delen met iedereen die droomt van passief inkomen.


Voor wie is affiliate coaching?

Ben je net begonnen en vraag je af hoe je sneller kunt groeien, hoe je geaccepteerd wordt door affiliate programma’s of hoe je de beste onderwerpen vindt om over te schrijven?

Of heb je al een affiliate website en wil je nu meer geld verdienen, starten met e-mailmarketing of je website automatiseren?

En heb je de drive en mindset om de beste te zijn binnen jouw niche?

Dan is affiliate coaching iets voor jou!


Ervaringen van andere deelnemers

Ik ben onder begeleiding van Wesley gestart met mijn eerste affiliate website en heb van hem meer geleerd dan van de Affiliate Marketing cursus die ik gekocht heb.
Jurgen
Tijdens het opzetten van mijn blog heb ik veel gehad aan de kennis en ervaring van Wesley. Hij heeft vaak originele ideeën en praktische tips/redenen om iets wel of niet te doen.
Jolanda te Roller, Zeepzus.nl


Veelgestelde vragen over Affiliate Coaching

Via het formulier hierboven kun je een aanvraag doen voor affiliate coaching. Na je aanvraag krijg je binnen 24 uur een e-mail om een datum en tijd te plannen. Zodra we een datum en tijd hebben krijg je de betaallink, na betaling stuur ik je de link voor de Zoom call op het afgesproken tijdstip.

Een Affiliate Coaching sessie duurt 1 uur. In die tijd kijken we samen naar wat je al gedaan hebt, wat je wil bereiken en hoe je nog meer succes kunt behalen met jouw eigen affiliate website.

Ook kun je al je vragen stellen over SEO, conversie optimalisatie, e-mailmarketing, etc.

Je kunt ervoor kiezen om meerdere sessies te plannen. Maar als je langer begeleiding wilt dan is het goedkoper om mee te doen aan de 12 Week Affiliate cursus, waarbij je 12 weken lang begeleiding krijgt om jouw eigen winstgevende affiliate website te maken.

Affiliate coaching is iets voor jou als je er 100% voor wil gaan met jouw affiliate website. Het maakt daarbij niet uit of je net begint, of al een tijdje een website hebt. Alleen met een drive en mindset voor succes kan ik je helpen om meer uit je website te halen.

Nee, hoe graag ik dat ook zou willen, ik kan je geen succes beloven. Of jouw affiliate website een succes is, wordt en blijft hangt af van jouw inzet en de kwaliteit van het werk dat je doet. 

Ik kan je advies geven op basis van de 10+ jaar ervaring die ik heb, maar je moet het werk daarna nog steeds zelf doen.